Covid-19/ Coronavirus

På denne side er relevant information om Covid-19 / Coronavirus

Opdateret 30. marts 2020

3 tips til hjælp til din virksomhed under Covid-19

Virksomhedsguiden.dk

Virksomhedsguiden er Erhvervsstyrelsens informationscenter. Her opdateres løbende med information til virksomheder om coronavirus/covid-19, hjælpepakker mv. og og det er også her de digitale ansøgninger om kompensation skal foretages.

Eller kontakt Erhvervsstyrelsens COVID-19 hotline på tlf. 7220 0034.

EarlyWarning.dk

Early Warning er et gratis offentligt tilbud gennem erhvervshusene, der tilbyder uvildig og fortrolig hjælp og sparring om, hvordan virksomhederne kommer bedst igennem krisen. Her er et korps af 80 frivillige erhvervsfolk, der kan hjælpe uden beregning, samt en kreds af insolvensadvokater, som alle er villige til at gøre en ekstra indsats for din virksomhed.
Man kan ringe direkte til en erfaren konsulent, som hjælper med at skabe overblik over de udfordringer, virksomheden har og få tilbudt rådgivning eller andre løsninger.
Eller ring på tlf. 7023 1010.

Erhvervshusene
Hos Erhvervshusene kan din virksomhed få sparring omkring udfordringer og muligheder. Det er gratis at bruge Erhvervshusene, og du får adgang til et kæmpe netværk af offentlige og private tilbud, som kan flytte din virksomhed videre.

Som virksomhed kan du altid ringe til en konsulent i erhvervshusene, der er placeret i de forskellige regioner. De kan vejlede dig konkret i forhold til dine udfordringer.

Erhvervshus Hovedstaden: 3010 8080 eller mail info@ehhs.dk 
Erhvervshus Sjælland: 5535 3035 eller mail info@ehsj.dk
Erhvervshus Sydjylland: 4188 6600 eller mail info@ehsyd.dk   
Erhvervshus Nordjylland: 7021 0808 eller mail info@ehnj.dk 
Erhvervshus Fyn: 7023 5515 eller mail info@ehfyn.dk 
Erhvervshus Midtjylland: 7022 0076 eller mail info@erhvervshusmidtjylland.dk

Et samlet Folketing er blevet enige om en stor, ny hjælpepakke til erhvervslivet. Det omfatter bl.a. en hjælpepakke til kompensation af faste udgifter, en hjælpepakke til kompensation af selvstændige og en hjælpepakke til kompensation for aflyste eller udskudte arrangementer.

Denne analyse er den anden corona-specifikke medlemsundersøgelse gennemført af Dansk Erhverv. Analysen giver et indblik i corona-pandemiens foreløbige konsekvenser for dansk erhvervsliv.

Læs mere

COVID-19/ Coronavirus

Bliv medlem

Arrangementer

PE giver et godt nætverk og nye muligheder

Vores medlemskaver hos Professionel Elektronik giver os et godt netværk og nogle muligheder vi ikke ville få, hvis vi stod alene. Vi bruger vores deltagelse til at lære andre og lignende brancher at kende, vi lærer af hinandens udfrodringer og succeser. Rent praktisk gøre vi også brug af de rabatordringer vi får adgang til hos PE og Dansk Erhverv og især når vi udstiller på messer, såsom Electronics of Tommorow

Tommi Sørensen, Sales Manager
GOmeasure ApS

Kurser fra Dansk Erhverv

PE er en del af Dansk Erhverv. PEs medlemmer har derfor adgang til Dansk Erhvervs store udbud af lærerige kurser.

Nyheder

Suscipit risus malesuada in nisi. Amet amet in nisl praesent id arcu quisque.Suscipit risus malesuada in nisi. Amet amet in nisl praesent id arcu quisque

Suscipit risus malesuada in nisi. Amet amet in nisl praesent id arcu quisque.Suscipit risus malesuada in nisi. Amet amet in nisl praesent id arcu quisque